Best Food Coach
de BESTsE weg naar een gezonde leefstijl

Welkom op de website van Best Food Coach!

Je wilt van je kilo’s af of bent geadviseerd gezonder te eten, maar je weet niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Je bent vaak moe en je vermoedt dat je manier van eten daarmee te maken heeft?

Je wilt afvallen op een verantwoorde manier zonder crashdieet waarbij je je alleen maar slap en hongerig voelt? Geen zakjeskuur waardoor je niet samen met je gezin kunt eten om uiteindelijk toch weer aan te komen?

Zowel afvallen als een gezonde levenswijze aanleren hebben te maken met bewustwording van wat je eet, hoe je eet en met genieten van lekker eten: niet te weinig, maar ook niet te veel, op de juiste momenten en zo natuurlijk mogelijk.

Eten doet iets met je lijf. Door goed te eten doe je iets goeds voor je lichaam. Maar wat is goed? Ik ga je niet zeggen: dit of dat mag je niet meer eten. We gaan samen kijken wat jij nodig hebt om gezonder te worden en een gezond gewicht te bereiken. Ik zal meer een coach voor je zijn en je helpen je eigen gezonde weg te vinden.

Je kunt bij mij komen voor een voedingsanalyse en begeleiding bij het veranderen van je levensstijl, waarbij je leert gezond (en lekker!) te eten en toch af te vallen. Spreekt dat je aan? Lees dan verder bij werkwijze hoe we aan de slag gaan om jouw doelstellingen te bereiken!